Το φυσικοθεραπευτήριο

Το φυσικοθεραπευτήριο

Φυσικοθεραπευτήριο – Χαράλαμπος Ζ. Ζαχαριάδης

Αγαπητοί πελάτες,

Σας καλωσορίζω στη νέα ιστοσελίδα του φυσικοθεραπευτηρίου. Το 2003 ξεκίνησε τη λειτουργία του και για δεκαπέντε συνεχόμενα χρόνια συνεχίζει να εξυπηρετεί τους ασθενείς που το επισκέπτονται. Μετά από δέκα χρόνια εργασίας στη φυσικοθεραπεία, σε φυσικοθεραπευτήρια, σε κατ οίκον θεραπείες αλλά και σε δουλειά στο χώρο της αθλητικής φυσικοθεραπείας (ΠΑΕ ΑΕΚ) και στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών συνεχίζω την εργασία του φυσικοθεραπευτή στο χώρο που βρίσκεται στην οδό Ακροπόλεως 17 στη Καλογρέζα. Ο χώρος είναι φιλόξενος και φιλικός για τους ασθενείς και τις κινητικές δυσκολίες τους. Ο εξοπλισμός του αποτελείται από σύγχρονα μηχανήματα που διαρκώς εμπλουτίζονται και ανανεώνονται και υποστηρίζεται από ένα γυμναστήριο που καλύπτει πλήρως τις ανάγκες της φυσικοθεραπευτικής γυμναστικής.

Η επιλογή των συνεργατών γίνεται αξιολογώντας την εκπαίδευση τους αλλά και την ευγένεια και την κατανόηση τους για τον πάσχοντα.

Για κάθε άτομο που ζητά τις υπηρεσίες μας, σχεδιάζουμε το πρόγραμμα αποκατάστασής του αυστηρά πάνω στα προβλήματα που δημιουργεί η πάθηση του. Για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα είναι απαραίτητη η λήψη ενός ιστορικού. Μια απαραίτητη πρώτη συνάντηση που αποτελείται από μία συνέντευξη και έναν έλεγχο που αξιολογεί κινητικά τον ασθενή, μας βοηθά να γνωρίσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα, τις ανάγκες τα προβλήματα και τις συνθήκες που προκαλούν το πρόβλημα για το οποίο μας επισκέφτηκε. Αντιμετωπίζουμε ασθενείς και όχι παθήσεις.

Η προσπάθεια μας για αναβαθμισμένη παροχή φυσικοθεραπευτικών υπηρεσιών συμβαδίζει με την καλύτερη δυνατή τιμολόγηση των υπηρεσιών που παρέχουμε στο φυσικοθεραπευτήριο ή και στις κατ οίκον φυσικοθεραπευτικές επισκέψεις.

Στις κατ οίκον φυσικοθεραπείες μπορούν να χρησιμοποιηθούν και οι απαραίτητες φορητές συσκευές.

Το φυσικοθεραπευτήριο έχει σύμβαση με την ΕΥΔΑΠ, τον ΕΔΟΕΑΠ, την Τράπεζα της Ελλάδος και τον ΕΟΠΥΥ. Επίσης υπάρχει συνεργασία με την ασφαλιστική εταιρία Metlife και την Affidea NET.

Το φυσικοθεραπευτήριο μπορεί να εξυπηρετεί πελάτες σε όλες τις γειτονικές περιοχές Νέο Ηράκλειο, Αλσούπολη, Φιλοθέη, Πεύκη, Λυκόβρυση, Μαρούσι, Περισσό, Νέα Ιωνία και Νέα Φιλαδέλφεια.

Η φυσικοθεραπεία είναι δυναμική και εξελισσόμενη και διαρκώς εμπλουτίζεται. Προσπαθούμε να παρέχουμε νέες υπηρεσίες, νέες θεραπείες, θεραπευτικά μέσα και τεχνικές για την καλύτερη και πιο ποιοτική φυσικοθεραπευτική αποκατάσταση των πελατών μας.

Με εκτίμηση
Χαράλαμπος Ζαχαριάδης
Φυσικοθεραπευτής
Πτυχιούχος ΤΕΙ Αθήνας
Μέλος του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών

Γνωρίστε μας

Χαράλαμπος Ζαχαριάδης

Χαράλαμπος Ζαχαριάδης

Φυσικοθεραπευτής

Ο Χαράλαμπος Ζαχαριάδης  γεννήθηκε στην Αθήνα το 1969. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Φυσικοθεραπείας του ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ  (1995) και  μέλος  του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών. Από το 1995 εργάζεται ως  ελεύθερος επαγγελματίας. Μέχρι το 2000 εργάστηκε σε εργαστήρια φυσικοθεραπείας και σε κέντρα αποκατάστασης στην περιοχή της Αθήνας, αναλαμβάνοντας  παράλληλα και θεραπείες κατ΄ οίκον. Το διάστημα 2000-2003 εργάστηκε ως  φυσικοθεραπευτής στην ΠΑΕ ΑΕΚ και παράλληλα στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών στο Μαρούσι.

Από το 2003 έως σήμερα διατηρεί σύγχρονο ιδιωτικό εργαστήριο φυσικοθεραπείας στην Καλογρέζα (Νέα Ιωνία), στην οδό Ακροπόλεως 17.